Challenge van Ministerie gewonnen met online scheidingsloket!

Supertrots zij we dat we binnen het Startup in Residence programma samen met het Ministerie van Justitie en Veiligheid mogen werken aan het verbeteren van routes door recht. Daarvoor gaan we een online tool ontwikkelen, die mensen die twijfelen over hun relatie of besloten hebben te gaan scheiden, de beste oplossingen laat zien.

Gisteren een leuke kickoff-middag in het Paard in Den Haag. Met veel belangstellenden vanuit het Ministerie, de startup-wereld en de ambassadeurs van het programma Siebe Riedstra en Anita Vegter. Mooi om te zien dat het Ministerie van Justitie en Veiligheid samen met startups wil innoveren!

De komende tijd gaan we intensief samenwerken met de opdrachteigenaren en andere stakeholders. En eind juli presenteren we het prototype van het online scheidingsloket.

Volg onze vorderingen op Uitelkaar.nl!