Uitelkaar.nl uitgelicht in Magazine ‘De staat van Innovatie bij justitie en veiligheid’

Het Ministerie van Justitie en Veiligheid maakte een glossy over innovatie.

Van de allernieuwste technologie om drones te identificeren tot de inzet van het internet om kinderen minder te laten lijden van scheidingen. Van nieuwe manieren om rechterlijke capaciteit te benutten, tot de inzet van dieren in allerlei rollen.

De staat van Innovatie bij justitie en veiligheid’ brengt innovatie in de JenV organisatie in beeld aan de hand van inspirerende praktijkcases. Het biedt een mooie diversiteit aan innovaties uit zoveel verschillende hoeken. Het laat zien dat iedereen innovatief kan zijn in elke situatie.

Volgens het ministerie een must-read om te weten welke innovaties bijdragen aan een veiliger en rechtvaardiger Nederland.